5 nieuwe manieren om over beleggen na te denken

a person holding a phone

Bij beleggen draait alles om groei. Als trader moet u voorrang geven aan strategieën om de groei van uw portefeuille te maximaliseren. Op dezelfde manier moet u als handelaar persoonlijk groeien in de verschillende markten waarin u handelt. Het benutten van groeimogelijkheden heeft alles te maken met het begrijpen van het beleggingslandschap als geheel en het profiteren van de trending commodities en beleggingskansen.

Met deze vijf geweldige manieren om de markt te benaderen, kunt u er zeker van zijn dat uw vermogen groeit en u vermogen opbouwt voor de lange termijn.

1. Handel met ETF’s voor maximale veiligheid.

img

Beleggingsfondsen die op beurzen worden verhandeld, behoren tot de sterkste activa waarin u kunt beleggen. Fundamenteel is een ETF een gebundeld aandelengoed dat toegang biedt tot een mix van individuele aandelenholdings. In plaats van te beleggen in afzonderlijke bedrijven, is een ETF een omhulsel dat rechtstreeks voor u in deze holdings heeft geïnvesteerd. Door een ETF te kopen, koopt u de markt in plaats van zelf individuele bedrijven te selecteren.

Individueel aandelen selecteren heeft zijn voordelen, maar de overgrote meerderheid van professionals kan de markt gewoon niet jaar na jaar verslaan. Probeer niet tegen de kansen in te spelen, maar investeer in plaats daarvan voor de grootste gemoedsrust.

2. Selecteer ook zelf aandelen.

img

Het is echter niet genoeg om alleen op ETF’s te vertrouwen voor groei. Met name jongere beleggers zullen aandelen van individuele bedrijven willen kopen bovenop hun krachtpatsers. Dit komt omdat de infusie van extra risico uitgebreide groeimogelijkheden mogelijk maakt. Terwijl een ETF zekerheid biedt, bevat het ook langzamer groeiende activa die de opwaartse kracht zullen beperken, terwijl het potentieel voor aanzienlijk verlies met een enorme marge wordt afgesneden.

Maak gebruik van beide strategieën voor het grootst mogelijke rendement.

3. Investeer in onroerend goed.

img

Beleggers en huiseigenaren kennen de kracht van de vastgoedmarkt. Vastgoed biedt een dubbele bedreiging die moeilijk te verslaan is met welke andere activaklasse dan ook. Wat de vastgoedsector zo anders maakt, is de uitgebreide mogelijkheid om leningen als hefboom te gebruiken voor koopkracht. Met de hulp van een overbruggingskrediet, het kopen van een woning, zodat u kunt omdraaien of hefboomwerking het voor huurinkomsten wordt een geweldige manier om uw bedrijf te laten groeien in een snelle orde.

Veel vastgoedbeleggers werken graag samen met particuliere geldschieters om een nieuw huis te kopen tegen een prime rate. Dit komt omdat deze soorten kredietverstrekkers bieden de snelste turnaround voor de aankoop van een nieuwe woning. Met een geldschieter in uw Rolodex, kan de aankoop van een nieuwe investeringsmogelijkheid worden gedaan in dagen in plaats van weken.

4. Investeer in crypto.

img

Cryptocurrency is de nieuwste jongen op het blok. Cryptobeurzen werken op een 24/7 tijdschema, wat beleggers unieke toegang geeft tot marktbewegingen op alle uren van de dag. Veel beleggers die zich op de cryptocurrency markt begeven, vragen zich af “wat is crypto?”, maar zodra ze de nuance van de blockchain en de mogelijkheid om te handelen in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), en vele andere cryptocurrency tokens, munten en forks begrijpen, duiken ze er halsoverkop in om hun holdings te laten groeien met een hoogwaardige cryptostrategie.

5. Obligaties zorgen voor een onverslaanbare structuur.

img

De laatste op deze lijst zijn obligaties. De kracht van de obligatiemarkt is gewoon nergens anders in de wereld van handelaren en investeringsmogelijkheden te evenaren. Terwijl cryptocurrency en onroerend goed u geweldige opties kunnen bieden voor het opbouwen van contant geld met lage rentetarieven of kortlopende leenopties, kiezen beleggers die op zoek zijn naar structuur voor obligaties. Ze groeien niet met enige mate van woestheid, zoals andere activaklassen op deze lijst, maar ze bieden wel een gegarandeerd rendement, iets dat de blockchain, de aandelenmarkt en andere activa niet kunnen doen.

Met deze beleggingsopties in uw achterzak is het gemakkelijk om een portefeuille te laten groeien met een verscheidenheid aan benaderingen.

How to Remodel Your House Remodeling your home isn’t just about aesthetics or increasing property value; it’s a significant endeavor that presents an opportunity to fuse personal…